Sayfalar

29 Mayıs 2011 Pazar

Just Go With It


  Bu yazı söz konusu film hakkında önemli bilgiler içermektedir. Eğer filmi izlemediyseniz okumayınız ama belki okuyabilirsiniz de.

  2011 yapımı, boşrollerinde Adam Sandler, Jennifer Aniston ve Brooklyn Decker'ın olduğu bir Dennis Dugan çalışması.


  Bu baharın vakit geçirmelik, eğlenceli ve klişe filmi. Bu tür filmlerde hayatın anlamını çıkarmaya çalışmayan insanlar için gayet güzel bir film bence. Öyle yerlere yatırarak güldürmese de 2 saat boyunca sıkılmadan yüzünüzde tebessümle izleyebiliyorsunuz. Tabii kuzen Eddie kısımları hariç. O bildiğin güldürüyor insanı. Adam Sandler bildiğimiz gibi, Jennifer Aniston hâlâ çok güzel. Ayrıca filme geçmeden önce Brooklyn Decker'a 'Sen nasıl bir insansın?' demek istiyorum. Evet, şimdi filme geçebiliriz.


  Filmin sonunu henüz 10 dakika izleyerek anlayabiliyorsunuz. O yüzden, dediğim gibi fazla bir şey beklemeden, klişelere hazırlıklı olarak izlediğinizde sıkılmayacağınızı düşünüyorum. Ama, Jennifer Aniston'ın kızı rolündeki kız İngiliz aksanıyla konuşmaya çalışırken o kadar sinir bozucuydu ki filmi tek başına mahvedebilirdi. Nicole Kidman'ın rolü en gıcık karakter olması hedeflenmişken bu kız, birinciliği açık ara ele aldı. Danny ve Palmer tanıştıktan sonra işlerin hobarey diye bu kadar çabuk ilerlemesi garip olmuş biraz. Tanış, hemen yat, Hawaii'ye git ve evlenmeye kalk. Ne güzel kadınsın insan biraz daha bekler. Sonunda da tam evlenecekken Danny'nin vazgeçmesiyle uçakta eşşşek kadar I love Justin kolyesi taşıyan çocuğa ilgi duyması bildiğin ergen psikolojisi. Bu arada o çocuğu da bir yerlerden çıkarıyorum dediydim, Andy Roddick'miş. Filmin en komik yerlerinde ise kuzen Eddie var. Alman aksanıyla konuşmaya çalışması, hareketleri, etrafa yaydığı müthiş looser havası, herşeyiyle güldürdü. Adamın mesleği online koyun satıcılığı ya nasıl güldürmesin? Romantizm açısından baktığımızda Danny ve Katherine'in birbirlerine onca iltifat ettikleri akşam yemeğinden sonra karşılıklı sorular sorarak, duygularını tartmaya çalışmaları çok hoştu. Bu biraz bana en sevdiğim dizilerden Friends'deki Rachel ve Ross ikilisini hatırlattığı için Jennifer Aniston'ın hanesine 10 puan ekliyorum.


  Sonuç olarak Just Go With It, izlemezseniz pek bir şey kaybetmeyeceğiniz ancak izlediğinizde gayet keyifli zaman geçirebileceğiniz bir film. Karar sizin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder